tag:blogger.com,1999:blog-1993717007170441266.post3291206057498981441..comments2023-10-15T16:01:41.391+02:00Comments on nyárikonyha: cékla, kecskesajttal, friss pesto-valNyárikonyhahttp://www.blogger.com/profile/04638715374769144694noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1993717007170441266.post-85804964125676716892011-07-13T17:01:45.112+02:002011-07-13T17:01:45.112+02:00naná, hogy finom! azért is írtam: kinek mi van ott...naná, hogy finom! azért is írtam: kinek mi van otthon:-)a termelők jobban kéne, hogy a fogyasztókra figyeljenek, a fogyasztók meg a zöldségekre!Nyárikonyhahttps://www.blogger.com/profile/04638715374769144694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1993717007170441266.post-74951048283131807952011-07-13T16:49:15.786+02:002011-07-13T16:49:15.786+02:00Szia! Nagyon tetszik az ötleted. Ki is fogom már e...Szia! Nagyon tetszik az ötleted. Ki is fogom már este próbálni, igaz juhsajttal és medvehagymapestoval (mert épp ezek vannak otthon ;-´), remélem úgy is finom lesz! (Eddig engem is félrevezetett egy zöldséges, aki szerint a melegben olyan hamar tönkremegy a cékla, hogy nem is árusítják csak ősztől tavaszig. Ehhez képest megörültem, hogy idén egész sok helyen látom most a nyár a közepén... :-)Javas Zsuzsahttp://www.javas-zsuzsa.blogspot.com/noreply@blogger.com