|
nem beszélek zöldségeket |
Az évértékelés az elmúlt években divatba jött.A trendekkel
való viszonyom ambivalens: szeretem követni a trendkövetőket, de én magam nem tartozom közéjük.
Ebben az évben nem tudom, hogy Nyárikonyha jobban
teljesít-e, de mindenképpen teljesít és erről
most leginkább képes összefoglalót készítek Nektek.
Ebben az évben megírtam a 300. blogbejegyzést és azt is elmondhatom, hogy Nyárikonyha létemre
télen is dolgozom. A konyhámban továbbra is főleg
zöldségek landolnak, sőt
2013-ra a szelektív hulladékgyűjtésnek köszönhetően már annyi zöldségek hajigáltunk ki az 1 nm2-es komposztunkra, hogy
meglepetésünkre egy halom termőföldünk
lett a város közepén, amin természetesen újabb zöldségeket termesztettünk. Én
tudom, hogy itthon mindenki folyamatosan tortákat és süteményeket süt, és
azokért van oda, de én acélosan állom a sarat, és széllel szemben megyek a
piacra és főzöm a
zöldségeket. 2014-ben biciklivel! Persze henteshez is járok, sőt
riportot is készítek velük.
A blogírásnak e nehezebb oldalát vállalva is több százezren
ellátogattatok már ide, és a statisztikák szerint igenis szeretitek a
leveseket, nyáron befőzni és
szívesen olvastok riportokat is. Én ezennl köszönöm meg minden kedves
olvasómnak a látogatást és várom vissza 2014-ben is. Nem igérek semmit, mert
még számon kéritek, de azt minden bizonnyal, hogy továbbra is főzök, lefotózom és közzéteszem. A
minőségből és a tartalomból nem engedek. Egyelőre a függetlenségemből sem.
|
2013 legkedveltebb receptje. Több ezer nézője volt. Narancslekvár! |
|
Ez a leves tartalmas, de nem üli meg a gyomrod. Szerettétek. 5. helyen végzett. |
|
Márciusban egy workshopon volt Nyárikonyha. A hidegben is sört ivott és perecet evett. |
|
A tavasz eljövetelét egyértelműen a spárga jelenléte igazolja. Minden évben áprilisban elkezdődik. |
|
A bodzaszörpöt mindenki másképp csinálja. Az én receptemért több ezren idelátogattak. |
|
Spárgát sütni is lehet. Szeretem ezt a képet. |
|
Ezen a nyáron nem voltam Görögországba. Ez a kép ennek állít emléket. Egyszer majd a receptet is felteszem. |
|
Nyárikonyha nyáron hűsöl a tikkasztó hőségben, de akkor is főz. Legalább egy salátát. |
|
Nyárikonyha nyáron összegyűjti a finomabbnál finomabb zöldségket és bespájzol. Télire. Paprikát pl. fagyaszt. |
|
szeptemberben francia cukrászatot tanultam. holtig tanul az ember. |
|
A blogon nincsenek étteremkritikák, sem ajánlók. Álruhában nagyon sok helyet tesztelek. |
|
Novembertől sok munka volt. Borkóstoló vacsorák. Receptek majd jönnek. |
és végül decemberben
4 megjegyzés:
Nagyon boldog új évet! Trendek ide vagy oda, ez a blog úgy jó, ahogy írod, benne az egyéniséged. Veled tartok 2014-ben is.
Köszi Kriszta! Neked is B.ú.é.k.! Várlak Téged is 2014-ben.
Hm, finom összefoglaló! Az én tavalyi kedvencem Tőled AZ a csípős zöldségcurry volt. No és a túrógombóc-karamell-almakompót kombó. ;) :*
Boldog új évet Alíz! A zöldségcurry nálam is benne van a TOP10-be, de személyes kóstoltatással kell "eladni". akkor kiütéssel győz!
Megjegyzés küldése