Befőzés

Saját spájzam polcain többnyire saját készítésű termékek vannak. Tartósítószerek és adalékanyagoktól mentesen készülnek. Szeretném ezt kiegészíteni mások remekeivel, hogy azok bekerülhessenek Nyárikonyha virtuális spájzába. Addig is jó nézegetést, jó befőzést!


Ajvár - fűszeres paprikakrém
Almapüré - apfelmus
Befőzési tudnivalók - 1. rész
Befőzési tudnivalók - 2. rész (pektin)
Bodzaszörp 
Bodzás eperdzsem
Eperjam rózsaborssal ízesítve
Feketeribizli jam
Fügelekvár
cseresznye saját levében - hozzáadott cukor nélkül
cseresznye és meggybefőtt - klasszikus
Cseresznye - egres jam
csereszenye-meggy-ribizli (friss gyömbérrel)
Citromjam 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails