Ajvár - fűszeres paprikakrém |
Almapüré - apfelmus |
Befőzési tudnivalók - 1. rész |
Befőzési tudnivalók - 2. rész (pektin) |
Bodzaszörp |
Bodzás eperdzsem |
Eperjam rózsaborssal ízesítve |
Feketeribizli jam |
Fügelekvár |
cseresznye saját levében - hozzáadott cukor nélkül |
cseresznye és meggybefőtt - klasszikus |
Cseresznye - egres jam |
csereszenye-meggy-ribizli (friss gyömbérrel) |
Citromjam |
konfitált fokhagyma |
Kovászos uborka |
málaecet készítése |
Marinált sült paprika |
Narancsjam |
Narancshéj szirupban |
hámozott paradicsom - saját levében |
Paradicsomlé, szósz házilag |
Pesto - házilag (bazsalikomos fenyőmagos, mandulás ) |
Sárgabarack lekvár, jam |