vasárnap

Körkérdés - nem jóleső comment

Nyilván minden blogger ( most itt persze gasztrobloggerrekről van szó) lelkesedése változó saját blogját illetően. Most szűkíteném a kört az amatőr bloggerre ( amatőr bloggernek tekintem azt, aki kizárólag hobbiból, pusztán saját gondolataitól vezérelve bloggerkedik és max. zsebpénzként számottartható bevétele van a blogból)

Az én lelkesedésem annyira hullámzó, hogy volt idő, mikor felhagytam eme nemes cselekedettel.
Persze, tudom: mindenhez kiemelkedő kitartás kell, és lelkesedés, bárki bármit is mond. De azért azt is valljuk be, hogy mások (leginkább az olvasóink) bíztatása, tanácsai, kritikái igenis nagyon jól esnek, és megsokszorozzák az erőt, a kedvet, az energiát, ami ahhoz kell, hogy nem egyszer este, késő este, vagy nagyon késő este leüljünk a gép mellé, hogy szerkesztgessük a képeinket, írjunk hozzá frappáns, vagy baromira nem szövegeket, címkézzünk, szelektáljunk, és nem utolsó sorban olvassunk, tanuljunk, tervezzünk, szervezzünk, bevásároljunk és főzzünk! Hisz a végeredmény nekik szól.

Néha a barátok,ismerősök részéről nem feltétlenül jóleső megjegyzéseket kapok a blogolással kapcsolatban. Ez egyáltalán nem biztos, hogy magát a blog minőségét érinti. Sőt, lehet, hogy aki megjegyzéseket teszi, az maga nem is olvassa a blogot. Hozzáteszem én nagyon-nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, amit ezúton is köszönök minden kedves olvasómnak, és támogatómnak.

Szóval a kérdésem a következő:


Szoktak-e kellemetlen élményeid lenni a blogoddal kapcsolatban? Minden érdekel, ami érint/megérint Téged. Kiváncsi vagyok. Ismerőseid, barátaid, kollegáid, családtagjaid hogyan reagálnak? Te hogyan reagász erre?


A kérdésemet olyanoknak továbbítottam akikről úgy gondolom, hogy hobbi bloggerek, de olyat is betettem a sorba, aki már könyvet is írt, illetve aki profi cukrász szeretne lenni.:




Arra kérem a felkért kedves blogger társaim, hogy jelezzétek felém, ha megszületett a válaszotok. Én mindenesetre minden egyes bloggernek csak jót kívánok, kitartást, és sok vidám pillanatot és nem utolsó sorban jó sütést, főzést!


Nyárikonyha

11 megjegyzés:

lorien írta...

Vettem a kérdést, 1-2 nap türelmet kérek a válaszra :)

Nyárikonyha írta...

köszi. nem lóverseny!

édesem írta...

én is fogok válaszolni, mert nagyon jó a kérdés!

Palócprovence írta...

Köszi a kérdést, igyekszem válaszolni! :)

Felhőlány írta...

Köszönöm a kérdést, az én válaszom is csak néhány nap múlva érkezik majd! :)

Nyárikonyha írta...

köszönöm mindegyikőtöknek a gyors reagálást. várom kíváncsian:-)

Palócprovence írta...

Jelentem, feladat teljesítve! :))

édesem írta...

válaszoltam!
közben nekem is fúrja az oldalamat egy kérdés: te melyik kommenten buktál ki? :-)

édesem írta...

válaszoltam!
közben nekem is fúrja az oldalamat egy kérdés: te melyik kommenten buktál ki? :-)

Ági, aki főz írta...

Megválaszoltam, jelentem. http://agifoz.blogspot.com/2010/02/kellemetlen-elmenyek.html

Felhőlány írta...

Végül, de nem utolsó sorban én is megválaszoltam. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails